Alles om op te laden

146 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 7 Volgende

Batterijen

Oplaadbare batterijen

Bij Handyman kan je oplaadbare batterijen kopen in diverse formaten van het huismerk GP. Je vindt er oplaadbare AA batterijen, oplaadbare AAA batterijen, oplaadbare D batterijen en andere herlaadbare batterijen.

Platte/knoopcel batterijen

Platte batterijen of knoopcel batterijen worden vaak gebruikt in horloges, weegschalen, fietscomputers, zaklampen, afstandsbedieningen, elektronisch speelgoed of andere alledaagse apparaten. Bij Handyman vind je verschillende knoopcel batterijen van het huismerk GP, zoals de CR2032, CR2025, LR44, SR57, SR44 en CR2354.

Gewone/Alkaline batterijen

Een “gewone” of alkaline batterij heeft de meest uiteenlopende toepassingen zoals speelgoed, zaklampen, afstandsbedieningen, wandklokken, mp3 spelers, enz. Handyman heeft verschillende soorten batterijen in het assortiment (AA, AAA, C, D en 9v) van merken zoals GP en Duracell.

Speciale batterijen

Handyman heeft bovendien ook nog speciale batterijen voor o.a. fotocamera’s, hoorapparaten, rookmelders, metaaldetectors en PDA’s.

 

Voedingen

Netvoeding

Bij de categorie netvoedingen vind je universele netvoedingen met verschillende pluggen. Deze laders zijn geschikt voor verschillende apparaten, zoals laptops of notebooks.

Omvormers

Met een omvormer kan je de invoerspanning van een bepaalde spanning naar een andere spanning omvormen. Bijvoorbeeld om een koelbox of een smartphone die je normaal aansluit op de 12V stekker in je auto op te kunnen laden via het 230V net op te laden.


Laders en powerbanks

GSM/Smartphone

In het ruime Handyman assortiment van laders voor je GSM of smartphone vind je USB laders, powerbanks of andere adapters om je favoriete smartphone van nieuwe energie te voorzien. Via het lichtnet, in de auto, met een externe batterij of via de laptop… Handyman heeft ‘t! Zo heeft Handyman opladers voor een iPhone, maar ook de universele oplaadkabels met micro usb aansluiting voor een Samsung telefoons, BlackBerry telefoons, HTC telefoons of Sony telefoons.

Tablet laders

Heb je het kabeltje van je tablet achtergelaten in een hotel? Of wil je graag een nieuwe lader voor op het werk? Handyman heeft de oplossing voor je probleem. In het “opladen” assortiment vind je laders voor thuis en voor in de auto om je tablet op te laden.

Batterij laders

Zoek je een batterij oplader? Met de opladers van GP laad je in geen tijd je AA of AAA batterijen op. Dankzij het gebruik van oplaadbare batterijen bespaar je bovendien geld en het milieu.

 

Staat de juiste lader, voeding of adapter niet op de webshop? Waarschijnlijk kunnen we het toch voor je bestellen. Neem daarvoor contact op met de klantenservice.