Alles om te printen | Bestel bij Handyman.be

Kies het merk van je printer: 

Printen

Inktpatronen

Wil je inktpatronen kopen? Handyman is de specialist in Nederland en België op gebied van cartridges. Handyman is namelijk de enige aanbieder van het huismerk Wecare inktpatronen. Dit zijn kwalitatieve, ecologische en goedkope inktpatronen. Wecare recycleert lege inktpatronen van bekende merken om ze nadien op een professionele manier te vullen. Tijdens dit proces worden de patronen op verschillende stadia getest, zodat Wecare de beste kwaliteit cartridges kan garanderen.

Naast het huismerk inktpatronen kan je bij Handyman ook de originele cartridges verkrijgen van verschillende merken zoals HP inktpatronen, Epson inktpatronen, Canon inktpatronen en Lexmark inktpatronen. De meeste inktpatronen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en kleuren of los te verkrijgen in de kleur grijs, cyaan (blauw), roze, magenta (rood) en geel.

Inktpatronen keuzehulp

Weet je niet zeker welke inktpatroon in jouw printer past? Gebruik dan onze handige inktpatroon keuzehulp! Geef het merk, de serie en/of het model van je printer in en je vind meteen de inktpatronen die bij je printer horen. Lukt het toch niet om de juiste inktpatronen te vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Toners

Zoek je de juiste toners voor je laserprinter? Ook toners kan je bij Handyman kopen. Handyman heeft huismerk toners van Wecare, maar ook originele toners van Samsung, Brother en HP in de kleuren zwart, cyaan, geel en magenta. 

Printpapier

Het Double A Paper is geschikt voor alle soorten printers. Double A Papier zorgt voor haarscherpe printresultaten, waardoor het ideaal is voor het afdrukken van rapporten, werkstukken, verslagen of presentaties. Met het fotopapier van HP kan je zelf je foto’s op hoge kwaliteit afdrukken. Zo print je zelf je vakantiefoto’s, brochures en flyers. 

507 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 22 Volgende