Sortering

Inktpatronen

Inktpatronen kopen? A-merk én huismerk cartridges! | Handyman

Wil je gaan printen, is de inkt op! Met de inktpatronen van Handyman kun je zo weer aan de slag. In ons assortiment vind je originele inktpatronen van HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark. Voordelig printen doe je met onze huismerk inktpatronen, bijvoorbeeld van het merk WeCare.

 

371 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 16 Volgende

Originele inktpatronen

Wanneer je een nieuwe printer koopt zitten hier startcartridges in. Deze zijn geproduceerd door dezelfde fabrikant als die van het apparaat. De inktpatronen van bekende A-merk printerfabrikanten worden ook wel originele cartridges genoemd. Met een origineel product ben je verzekerd van een hoge printkwaliteit met heldere kleuren én weet je zeker dat de cartridge helemaal is afgestemd op jouw printer. 

Het komt vaak voor dat slechts één kleur leeg is, terwijl de andere inktpatronen nog aardig vol zitten. Je kunt er in dat geval voor kiezen alleen het lege patroon te vervangen. Originele cartridges zijn los verkrijgbaar in de kleuren zwarttricolorcyaan (blauw), roze, magenta (rood)geel en grijs. Vaak ben je echter voordeliger uit wanneer je een multipack koopt. Deze verpakkingen bevatten zowel zwarte als gekleurde inktpatronen, zodat je een poosje vooruit kunt. 

 

Huismerk cartridges: gegarandeerd goed

Bij Handyman hebben we een assortiment met ruim 250 verschillende alternatieve cartridges. Zo verkopen we huismerk cartridges van WeCare. Dit zijn alternatieve uitvoeringen van de originele cartridges van Brother, Canon, Epson, Lexmark en HP. Huismerk cartridges bevatten vaak meer inkt en zijn een stuk goedkoper dan de originele cartridges. Toch zijn ze kwalitatief even goed. Wij garanderen dat de alternatieve inktpatronen die wij aanbieden probleemloos werken. Dit in tegenstelling tot andere huismerken die recent negatief in het nieuws zijn geweest. Lukt de installatie van de cartridge om wat voor reden ook toch niet? Dan geven we jou uiteraard het aankoopbedrag terug.

 

Huismerk of A-merk?

Twijfel je of je een originele- of huismerk cartridge aan wilt schaffen of wil je meer informatie? Bekijk dan onderstaande video. In dit filmpje legt cartridgespecialist Nicky onder andere uit hoe het kan dat alternatieve patronen meer inkt bevatten. Ook laat hij voorbeelden zien van printjes die gemaakt zijn met een origineel inktpatroon en een alternatieve uitvoering. Zie jij het verschil?
 

 

Cartridge keuzehulp

Hulp nodig bij het vinden van het juiste inktpatroon? Voer de gegevens van je printer in bij de cartridge keuzehulp en vind direct de juiste cartridges. Staat de printer of het inktpatroon dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!