Sortering

Friteuse onderdelen

Friteuse onderdelen nodig voor je friteuse of je Airfryer? Bak jij thuis ook regelmatig lekkere knapperige Belgische frietjes in je eigen friteuse? Dan kan het zijn dat sommige friteuse onderdelen na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Handyman heeft verschillende onderdelen voor friteuses in het assortiment.

48 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Friteuse onderdelen en duurzaamheid

Wanneer je regelmatig vergeet het frituurvet van je friteuse te vervangen, dan kunnen bepaalde friteuse onderdelen snel vuil en vettig worden. Om preventief de levensduur van je friteuse te verlengen raadt Handyman je aan om na 10 bakbeurten de frituurolie te verversen én de friteuse grondig te reinigen met een friteusereiniger. Zoek je toch een nieuw onderdeel voor de friteuse, dan kan je deze ook bij Handyman verkrijgen. Zo zorgt Handyman voor een duurzame oplossing die goed is voor het milieu en voor je portemonnee.  

 

Friteuse onderdelen vervangen

Handyman heeft verschillende friteuse onderdelen en accessoires voor je friteuse in het assortiment: deksels, filters, handvaten, friteusemandjes, mengarmen, enz. Bovendien kan Handyman ook onderdelen voor jou bestellen die niet online staan. Onderdelen voor de Philips Airfryer, Fritel friteuses, FriFri friteuses en de Seb Actifry zijn alvast op de webshop terug te vinden.

Noteer altijd het merk en type van het apparaat om het juiste onderdeel te vinden voor jouw friteuse. Deze informatie vind je op het typeplaatje. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice en zij helpen je graag verder.

Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn friteuse-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Is het artikel niet op voorraad bij de winkel of heb je het besteld via de webshop, dan wordt het artikel binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Nog niet alle onderdelen zijn online terug te vinden. Staat het onderdeel dat je zoekt er niet bij? Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder.