Alle soorten lampen

349 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 15 Volgende

Lampen

Halogeen

Een halogeenlamp heeft een hoger rendement en een langere levensduur dan een gewone gloeilamp. Halogeenlampen kunnen gebruikt worden in verschillende toepassingen. Handyman heeft halogeenlampen van topmerken zoals Osram, GP en Philips in het assortiment. Binnen het lampenassortiment heb je een ruime keuze tussen verschillende lampvormen, namelijk buis, capsule, classic, globe, kaars, lineair, spiraal en reflector. Bij de aankoop van een halogeenlamp moet je de wattage en de fitting van de lamp nagaan. Handyman heeft halogeenlampen met verschillende fittings, zoals E14, E27, G4/GU4, G9, GU10, GU5,3, GY6,35 en R7S.

LED

Ledlampen of led spots hebben zijn bij aankoop iets duurder dan halogeenlampen, maar zijn op langere termijn veel voordeliger. Een ledlamp kan in theorie 50.000 branduren meegaan en verbruiken veel minder stroom. Daarbij wordt een ledlamp nauwelijks warm en is de lamp tril en schokbestendig. Bij Handyman kan je LED lampen terugvinden met verschillende vormen (buis, classic, globe, kaars en reflector) en fittingen (E27, E14, GU10 en GU5.3).

TL

TL lampen zijn door de grote lichtopbrengst en lichtverspreiding uitermate geschikt voor kantoren, magazijnen, winkels en scholen. Een TL lamp gaat ongeveer acht keer langer mee dan een gewone gloeilamp. Bij Handyman vind je verschillende TL lampen van Osram met een G10q of G13 fitting.

Speciaal

Bij de speciale lampen heeft Handyman de lampen voor verschillende huishoudelijke apparaten ondergebracht. Zo kan je er een nieuwe ovenlamp, koelkastlamp of naaimachinelamp terugvinden.

 

Lampen accessoires

Starters

Starters worden gebruikt voor het ontsteken van een TL lamp. De starter is gemakkelijk en zonder extra materiaal te installeren.

Zaklampen

Een zaklamp is altijd handig om mee te nemen op vakantie of om in huis te hebben tijdens een stroompanne. De zaklampen in het Handyman assortiment liggen goed in de hand, zijn licht in gewicht en hebben een handig formaat om op te bergen.  Bovendien maken alle zaklampen in het assortiment gebruik van LED lampjes, zodat ze een mooi helder licht produceren en de batterij langer meegaat.

Nachtlampen

Met de nachtlampjes van Handyman creëer je in donkere ruimtes een klein lichtpuntje. Deze lampjes zijn ideaal om ’s nachts aan te laten in de kinderkamer of om wat licht te maken in de gang op weg naar het toilet. 

Schakelklokken

Met een tijdschakelaar of een schakelklok regel je zelf wanneer je elektrische apparaten of verlichting in- of uitgeschakeld is. De schakelklokken zijn eenvoudig in te stellen. Met een goede tijdschakelaar bespaar je energie en beveilig je je huis tegen inbraak.

Kan je het juiste artikel niet op onze webshop vinden? Grote kans dat we het toch hebben of voor je kunnen bestellen. Neem daarvoor contact op met de klantenservice.