Philips onderdelen

77 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Bij Handyman kun je terecht voor een uitgebreid assortiment Philips onderdelen. Opgericht door Frederik Philips en zijn zoon Gerard Philips, begon Philips in 1891 met de productie van gloeilampen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van consumentengoederen, verlichting en gezondheidszorg. Onder het motto “Innovation for you” is Philips constant bezig met de ontwikkeling van apparaten die het leven van mensen verbetert. 

Philips onderdelen en duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten streeft Philips er naar om de milieueffecten te beperken. Om dit te realiseren worden groene duurzame producten geproduceerd via het Eco-Design proces. In lijn met deze groene gedachte worden er ook veel losse Philips onderdelen geproduceerd. Hiermee kun je eenvoudig de levensduur van apparaten verlengen. Handyman draagt ook graag een steentje bij aan een beter milieu en je vindt dan ook een groot assortiment Philips onderdelen terug in onze webshop en winkels.
 

Philips onderdelen voor consumenten

Handyman heeft zowel Philips onderdelen voor kleine als grote huishoudelijke apparaten. Of je nu op zoek bent naar een watertank voor een Senseo of naar een anti-kalk cartridge voor een stoomstrijkijzer, Handyman heeft ‘t.

Om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw Philips apparaat heb je de gegevens (merk, typenummer, E-nummer) van het typeplaatje nodig. Weet je niet waar je het typeplaatje kunt vinden? Kijk dan bij Zo vind je het typeplaatje. Je kunt ervoor kiezen om de Philips onderdelen online te bestellen en deze binnen 1-2 dagen te laten bezorgen. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Zie je het onderdeel dat je zoekt er niet tussen staan? Neem contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder.