Sortering

Stofzuigerzakken voor alle merken

180 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 8 Volgende

Stofzuigerzakken

Na verloop van tijd raakt de stofzak vol en daardoor neemt de zuigkracht van je stofzuiger af. Houd de zuigkracht van je stofzuiger maximaal door de stofzuigerzak tijdig te vervangen. Voor nieuwe stofzuigerzakken is Handyman the place to be! Hier vind je namelijk een groot assortiment stofzuigerzakken van meer dan 350 merken. Ja, dat lees je goed: 350! Onder andere Miele, Philips, AEG, Tristar, Rowenta, Electrolux, Nilfisk en Numatic maken deel uit van ons ruime assortiment. Naast de papieren stofzakken heeft Handyman ook microfleece stofzakken. Microfleece zakken hebben verschillende voordelen ten opzichte van een papieren stofzak, zoals een grotere stofopname en minder kans op het scheuren van de zak.

Ben je er niet zeker van welk type stofzak er in jouw stofzuiger past? Gebruik dan onze stofzuigerzakken keuzehulp of neem contact op met de productspecialisten in onze winkels. 

 

Originele stofzuigerzakken van alle bekende stofzuigermerken

Bij Handyman vind je alle originele stofzuigerzakken van merken als AEG, Nilfisk, Philips & Numatic. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bekende S-bag zakken, of de Miele GN HyClean? Vaak zijn de stofzuigerzakken niet alleen per 4, maar ook per 8 of zelfs 16 stuks verkrijgbaar. Een grotere verpakking is in verhouding voordeliger. Ideaal dus wanneer je een "grootverbruiker" bent. 

Als je een wat ouder model stofzuiger hebt of gebruik maakt van een industriële stofzuiger, kan het zijn dat de stofzakken die je zoekt niet op onze website staan. Vaak kunnen we deze speciale typen wel voor je bestellen bij onze leverancier. Onze productspecialisten kijken dit graag voor je na!

 

Scanpart stofzuigerzakken

De stofzakken van ons huismerk Scanpart zijn een voordelig alternatief voor de stofzuigerzakken van de bekende A-merken. En kwalitatief net zo goed! Voor vrijwel ieder type stofzuigerzak van bijvoorbeeld Philips, Miele, AEG of Electrolux hebben wij een huismerk alternatief. Vaak scheelt dit qua prijs enkele euro's met de originele uitvoering.
 

Microfilter bij huismerk stofzakken

Bij veel typen Scanpart stofzakken vind je tevens een microfilter in de verpakking. Het microfilter verwijdert stofdeeltjes uit de uitblaaslucht van het apparaat zodat jij schone lucht inademt. Hoe je dit filter vervangt legt stofzuigerspecialist Mark je uit in onderstaande video. En hij geeft je ook direct een handig geheugensteuntje zodat je precies weet wanneer het tijd is het filter te vervangen!