Blog

In onze blogs delen we de handigste weetjes, nieuwste producten & leukste tips over alles rond het huishouden met jou! Lees je mee?

 

Recente blogs

 

Brita waterfilterkannen

Voedingsexperts raden je aan om ongeveer 1,5 liter water per dag te drinken. Maar niet alleen de hoeveelheid, ook de kwaliteit van het water heeft grote invloed op onze gezondheid en ons welzijn. Lees in onze blog over Brita waterfilterkannen hoe jij de kwaliteit van je kraantjeswater kan verbeteren. 

 


GP Recyko+ batterijen

Nieuw: de ReCyko+ batterijen van GP zijn oplaadbaar én voorgeladen, hebben een lange levensduur en blijven vol als je ze niet gebruikt. Lees meer over deze nieuwe batterijserie in ons blog over GP ReCyko+ batterijen.

 

 

Twist & Go

Is je nieuwste aankoop groter dan de ruimte in je koffer of moet je een zetel verhuizen? Lees hoe je een grote lading veilig vervoert in ons blog over de Twist & Go universele spanband

 

 

Belmio aluminium koffiecups

De koffiecups van Belmio zijn gemaakt van aluminium. Benieuwd waarom dit zoveel beter is voor de kwaliteit van de koffie dan kunststof capsules? Je leest het in ons blog over Belmio koffiecapsules.

 

 

De verschillende lampsoorten

Welke lamp moet je kopen? Lastig! Of toch niet? In deze blog leggen we je precies uit wat het verschil is tussen de verschillende lampsoorten.