Alles om te stofzuigen

         

         

Stofzuigeraccessoires

Naast stofzuigerzakken kan je bij Handyman ook terecht voor al je stofzuigeraccessoires -en onderdelen, zoals zuigmonden, handgrepen, stofzuigerfilters, stofzuigerslangen, stofzuigerbuizen, wartels en luchtverfrissers.  
 

Zuigmonden

Voor elke opruimklus heeft Handyman de geschikte zuigmond, stofzuigermond of stofzuigerborstel in het assortiment. Je vindt bij Handyman stofzuigermonden of –borstels voor alle ondergronden, zowel voor parket, laminaat, tegels als tapijt. Heb jij thuis verschillende soorten vloerbekleding? Dan kies je best voor een combimond, die geschikt is voor verschillende ondergronden. Ben jij een katten of honden liefhebber? Handyman heeft eveneens speciale zuigmonden in het assortiment, waarmee je alle dierenharen uit het huis kan verwijderen. Voorbeelden uit het assortiment stofzuigermonden: combimond, parketborstel, spleetzuigmond en plumeau.  
 

Stofzuigeronderdelen

Een stofzuiger is een belangrijk wapen om het vuil in huis te bestrijden. Het regelmatige gebruik van de stofzuiger maakt dat deze gemakkelijk kapot gaat. Gelukkig maar dat vele onderdelen van een stofzuiger vervangbaar zijn, zodanig dat je niet meteen een hele nieuwe stofzuiger moet aankopen. Bij Handyman vind je verschillende originele en universele huismerk stofzuigeronderdelen terug, zodat je stofzuiger snel weer van dienst kan zijn! Handyman biedt vervangstukken aan voor Hoover, Dyson, Miele, Numatic, Philips, Nilfisk, Bosch Siemens, Karcher, Samsung, Electrolux en AEG. Veel verkochte onderdelen bij Handyman zijn stofzuigersnoeren, (zwenk)wielen, stofzakhouders en accu’s.  
 

Stofzuigers

Ook de bekende Henry en Hetty stofzuigers van Numatic zijn bij ons verkrijgbaar. Deze vrolijk ogende apparaten zijn uitgerust met twee motorstanden (420-620W), zodat zowel een eenvoudig klusje als het echte zware werk geen probleem is.  Zo wordt stofzuigen een fluitje van een cent!