Sortering

Vaatwasser onderdelen

127 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 6 Volgende

De aanschaf van een vaatwasmachine is een prijzige investering. Als er iets kapot gaat, is het meestal gelukkig niet nodig om het hele apparaat te vervangen. Met de vaatwasser onderdelen van Handyman geef je jouw afwasmachine een tweede leven. Je bent bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een sproeiarm, afvoerslang, aanvoerslang, korfwiel, korf, bestekmand, railgeleider, zeef, deurbeugel, zeepbak of kontramoer.

Vaatwasser onderdelen en duurzaamheid

Blijkbaar vond men vroeger de afwas ook geen leuke klus, want al in 1886 werden de eerste hand aangedreven vaatwassers gemaakt. De vaatwasser zoals wij die vandaag de dag kennen werd halverwege de 20e eeuw ontwikkeld. Inmiddels heeft de afwasmachine in veel huishoudens een vaste plek verworven en is daar voor velen ook niet meer weg te denken. Het is dan ook frustrerend als de vaatwasser het opeens begeeft en je weer aan de slag moet met sopjes en theedoeken. Gelukkig zijn de meeste vaatwasser onderdelen zelf te vervangen en verkrijgbaar bij Handyman. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee en het milieu, maar zo houd je ook tijd over voor leukere dingen.


Vaatwasser onderdelen voor consumenten

Bij onderdelenshop Handyman vind je een ruim assortiment vaatwasser onderdelen terug. Zo heeft Handyman originele vaatwasser onderdelen van o.a. de merken Miele, Whirlpool, Bosch en Siemens. Voorbeelden hiervan zijn bestekmandjes, afvoerslangen en korfwielen. Je hebt de gegevens (merk, typenummer, E-nummer) van het typeplaatje nodig om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw vaatwasser.

Je kan ervoor kiezen om jouw vaatwasser onderdelen online te bestellen en deze binnen 1-2 dagen te laten bezorgen. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn onderdelen direct af te halen bij één van de 17 Handyman winkels. Zie je het onderdeel dat je zoekt er niet tussen staan? Neem contact op met onze medewerkers en zij zoeken het graag verder voor je uit!