Sortering

Stofzuigersnoeren

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Nieuw stofzuigersnoer nodig?

Is het snoer van de stofzuiger gescheurd? Vervang het snoer dan zo snel mogelijk. “Repareren” met bijvoorbeeld tape kan voor gevaarlijke situaties zorgen, omdat je stroom kunt krijgen wanneer je het kapotte stofzuigersnoer aanraakt. De stofzuigersnoeren van Handyman zijn geschikt voor het repareren van de wat oudere modellen stofzuigers. Alle snoeren die wij aanbieden hebben een aangegoten stekker. Zo ben je ervan verzekerd dat de stekker goed en veilig gemonteerd is.

 

Welk snoer is geschikt voor mijn stofzuiger?

Heb jij een Numatic of Nilfisk stofzuiger? Voor deze merken heb je altijd een origineel stofzuigersnoer nodig. Dat betekent dat het snoer van dezelfde fabrikant moet zijn als de stofzuiger zelf. Met behulp van het typenummer van het apparaat vind je op onze website het geschikte snoer. Is de machine van een ander merk? Dan kun je een universeel stofzuigersnoer aanschaffen van Homeparts of Scanpart. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zoals 6 meter of 7 meter, en in zwart of grijs. Welke kleur en lengte je bestelt is afhankelijk van jouw wensen; deze universele snoeren passen op iedere stofzuiger (m.u.v. Nilfisk en Numatic).

 

Een reparatiesnoer voor nieuwere modellen

Zoals gezegd zijn de stofzuigersnoeren op deze pagina te monteren op de wat oudere modellen. Is jouw apparaat in de afgelopen 5 jaar aangeschaft? Dan heb je een compleet oprolmechanisme nodig om het snoer te repareren. Deze zijn niet te vinden op onze website, omdat ze speciaal besteld moeten worden. De productexperts in onze winkels kijken graag voor je na of zij een nieuw snoer voor je kunnen bestellen.