Sortering

AAA batterijen

16 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Kleine elektronische apparaten zoals afstandsbedieningen, digitale camera’s, speelgoed en MP3 spelers werken vaak op de bekende AAA batterijen. Deze batterijen zijn ook bekend onder de namen potloodbatterij, LR03, MN2400, AM4, AM-4, UM4 en UM-4. Met een lengte van 44,5 mm en een breedte van 10,5 mm zijn AAA batterijen net een slag kleiner dan zijn grote broer, de AA batterij. 

Ook AAA batterijen bij Handyman

Komt er geen geluid meer uit je MP4 speler? Of zijn je kinderen verdrietig omdat hun favoriete speelgoed is stilgevallen? Bestel dan vandaag voor 20:00 uur AAA batterijen bij Handyman en je hebt ze morgen in huis (m.u.v. zon- en feestdagen)! In het batterijen assortiment vind je van de merken GP en Duracell zowel wegwerp (alkaline) als oplaadbare AAA batterijen. De oplaadbare variant is tot wel 1000 keer te herladen en is hierdoor een duurzame keuze, maar vergt vaak wel een grotere investering om zo uiteindelijk de kosten per gebruik te verlagen. Verslijt je niet veel batterijen? Dan zijn de wegwerp AAA batterijen wellicht een betere optie, de vervangingskosten zijn hier namelijk lager.

Direct AAA batterijen nodig? Ga dan langs bij één van de Handyman winkels. De meeste batterijen liggen hier standaard op voorraad. Om zeker te weten of de batterijen die je nodig hebt voorradig zijn, raden we je contact op te nemen met de betreffende winkel of klantenservice. Weet je niet welke batterijen je nodig hebt? Wij adviseren je graag! 

 

Batterijen voor de afstandsbediening

Reageert de afstandsbediening van de televisie traag of zelfs helemaal niet meer wanneer jij op de knoppen drukt? Tijd voor nieuwe batterijen! Bij Handyman bestel je eenvoudig nieuwe batterijen van Duracell, GP of Philips. In de meeste zappers gaan AAA of AA batterijen. Deze zijn verkrijgbaar in verpakkingen vanaf 2 stuks. Met een voordeelverpakking van 8, 12, 16 of zelfs 24 batterijen ben je in verhouding voordeliger uit.