Sortering

Fornuis onderdelen

44 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Fornuis onderdelen veilig aansluiten en gebruiken

Ga je het fornuis aansluiten? Alle benodigdheden hiervoor vind je bij Handyman! Om jouw veiligheid fornuis te waarborgen heeft Handyman verschillende gasslangen, gaskranen, comfortaansluitingen en tape in het assortiment. Ook tijdens het koken wil je voorzien zijn van alle gemakken die het fornuis te bieden heeft. Zo heeft Handyman onder meer gasaanstekers, treefvoetjes en gasknoppen om je van die gemakken te voorzien.


Jouw fornuis er weer zo goed als nieuw uit laten zien?

Niets is vervelender dan een vieze kookplaat of een fornuis waarop etensresten aangekoekt zitten. Met de verschillende kookplaatreinigers van Whirlpool, Scanpart en Wpro is dit verleden tijd. Ook het reinigen en beschermen van RVS kan nu op eenvoudige en veilige manier. Ga voor kwaliteit en een langdurig resultaat bij Handyman!
 

Tip van Handyman

Controleer alvast de winkelvoorraad onder het winkelmandje voordat je de winkel bezoekt! Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan. Dat doe je op de pagina met productinformatie. Ook wanneer het er nu niet is, kun je het webshopartikel altijd bij een Handyman winkel laten bezorgen.