Bezorgen & verzendkosten

Bezorgservice van Handyman

Bezorgkosten

Voor alle bestellingen rekenen wij 6,95 bezorgkosten. Handyman levert bestellingen in heel België. Bestellingen die afgehaald worden in een Handyman winkel zijn altijd volledig vrij van verzendkosten.

Verzending

Van zodra je pakketje klaar ligt voor verzending, dan word je hiervan op de hoogte gebracht via e-mail. In deze mail kom je te weten of je pakketje door de brievenbus zal passen of dat er door de postbode aangebeld zal worden. Indien je bestelling door de brievenbus past, zal je pakketje door je postbode met zijn normale leveringsronde bezorgd worden. Zijn de bestelde goederen te groot om door de brievenbus te passen? Dan krijg je van ons een track & trace code, zodat je de status van je bestelling kan volgen.

Snelle levering

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bij ieder product staat vermeld hoe lang de levertijd zal zijn. Heb je op een werkdag* voor 17:30 besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Sommige producten zijn direct af te halen in de winkel. Ook dit wordt bij elk product individueel vermeld.

*Let op: op vrijdag worden de pakketjes tot 15:30 verwerkt, zodat je de bestelling maandag in huis hebt! Heb je op een vrijdag na 15:30 besteld of in het weekend je bestelling geplaatst? Dan bezorgt de postbode jouw pakketje op de eerstvolgende dinsdag.

Bestellingen ophalen

In een Handyman winkel

Het is mogelijk je bestelling gratis op te halen in één van onze winkels. Veel producten kun je in onze webshop bestellen en direct afhalen in één van onze Handyman winkels. Is je bestelling niet op voorraad? Dan kan je je bestelling binnen de 1-2 werkdagen afhalen in één van de winkels. 

Bij een Bpost afhaalpunt

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij een Bpost afhaalpunt. Bij bestellingen die voor 17:30 worden gedaan kun je jouw bestelling de volgende ophalen in één van de Bpost afhaalpunten. Voor deze optie rekenen we €6,95 verzendkosten. Wanneer je kiest voor ophalen in één van onze winkels worden er geen verzendkosten berekend.


Toch door de brievenbus

Wij begrijpen wel dat het niet altijd uitkomt om een pakketje in ontvangst te nemen. Daarom gaan wij een stapje verder. Past je bestelling wel door de brievenbus wanneer de omverpakking verwijderd is dan doen wij dat. Je hoeft er dan niet voor thuis te blijven! De (platte) omverpakking wordt wel bij het artikel gevoegd. Het spreekt voor zich dat deze service op geen enkele wijze je recht op retour aantast.