Sortering

Stofzuigerbuizen

20 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Stofzuigerbuizen

Ben je op zoek naar een nieuwe buis voor je stofzuiger? Ook die bestel je snel en makkelijk bij Handyman! We verkopen stofzuigerbuizen van onder andere AEG, Miele, Philips, Dyson en Nilfisk. Daarnaast leveren we ook alternatieve buizen van ons huismerk Scanpart. Onze Scanpart stofzuigerbuizen zijn universeel, zo vind je vrijwel altijd een buis die op jouw stofzuiger past!

 

Telescoopbuizen

Veel nieuwere stofzuigers hebben een telescoopbuis. Deze buis kan je in- en uitschuiven waardoor je gemakkelijk de buis langer of korter maakt. Zo kan je zelf de lengte van de buis naar wens instellen voor elke schoonmaakklus. Als je een wat oudere stofzuiger hebt is de kans groot dat je een ‘’normale’’ stofzuigerbuis nodig hebt die niet inschuifbaar is. Ook deze buizen vind je in ons assortiment.

 

De goede maat

Als je de stofzuigerbuis wilt vervangen is het belangrijk om te weten welke diameter deze moet zijn. De maat kan 32 of 35 millimeter zijn. Dit is afhankelijk van de diameter van de stofzuigerslang en zuigmond. Dit kan je opmeten door of de buitenkant van de onderkant van de oude stofzuigerbuis op te meten of de binnenkant van de bovenkant van de buis op te meten. Lukt het je zelf niet om de maat op te meten? Kom dan langs in een van onze Handyman winkels met je oude stofzuigerbuis. Onze productexperts in de winkels helpen je hier graag bij en geven meteen passend advies.