Sortering

Microgolfoven onderdelen

34 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Tegenwoordig vind je in bijna elk huishouden wel een magnetron of combimagnetron terug. Of je nu iets wil opwarmen, bakken of ontdooien, het is letterlijk en figuurlijk zo gepiept in de microgolfoven. We kunnen dit apparaat wel bestempelen als een onmisbaar keukenhulpje in de moderne keuken. Het is dan ook erg onhandig als dit apparaat niet werkt. Gelukkig kun je het probleem vaak verhelpen met één van onze microgolfoven-onderdelen. 

Microgolfoven-onderdelen zelf vervangen: goed voor milieu en portemonnee

Een restje van gisteren opwarmen? Of een sneetje brood ontdooien? Even in de magnetron en het is zo gepiept, althans als je microgolfoven werkt. Het is dan ook erg frustrerend als de microgolfoven het opeens begeven heeft. Gelukkig zijn de meeste microgolfoven-onderdelen zelf te vervangen en terug te vinden in het assortiment van Handyman. Een onderdeel vervangen is een oplossing die goed is voor het milieu en je portemonnee! Daarnaast hoef je niet in de weer met pannen en potten waardoor je tijd over houdt voor leukere dingen.

Microgolfoven-onderdelen bij Handyman

Om de geschikte magnetron-onderdelen voor jouw magnetron te vinden is het van belang dat je informatie zoals merk, type en E-nummer noteert. Deze informatie vind je op het typeplaatje van de magnetron en deze vind je aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van de deurrand. Microgolfoven-onderdelen die relatief vaak besteld worden zijn bijvoorbeeld een draaiplateau, micaplaatje en magnetronlamp.

Veel van deze magnetron-onderdelen maken deel uit van het vaste Handyman assortiment en zijn hierdoor direct te bestellen op Handyman.be. Afhankelijk van de voorraad zijn onderdelen ook direct af te halen in één van onze winkels. Mocht het artikel niet op voorraad zijn bij de winkel of je hebt besteld via de webshop, dan wordt het artikel binnen 1 à 2 dagen bezorgd. Nog niet alle onderdelen zijn online terug te vinden. Staat het onderdeel dat je zoekt er niet bij? Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder.