Sortering

Stofzuiger luchtverfrissers

9 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Stofzuigergeurtjes

Ben jij die nare geurtjes in de woonkamer ook beu? Met de stofzuigergeurtjes van Scanpart heb je hier geen last meer van! Handyman is de expert op het gebied van stofzuigers. Om de uitblaaslucht van het apparaat lekker te laten ruiken vind je in ons assortiment stofzuigerverfrissers in verschillende geuren. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een lavendel-, zomerweide-, citroen- of vanillegeur.

 

Hoe komt het dat er nare geurtjes uit mijn stofzuiger komen?

Het vuil dat je opzuigt blijft vaak voor een lange tijd in de stofzak of stofopvangbak van de stofzuiger. Hierdoor ontstaan muffe, onaangename geuren die gedurende het stofzuigen via de luchtuitlaat van het apparaat de woonkamer in worden geblazen. Vooral bij honden- en katteneigenaren is dit een veel voorkomend probleem. Geursticks of geurparels maskeren de onprettige geur en zorgen ervoor dat het heerlijk ruikt na het schoonmaken.

Tip: vervang de stofzuigerzak iedere maand, ook als deze nog niet helemaal vol zit. Vuil krijgt daardoor geen kans om te gaan broeien. Door de stofzak tijdig te verwisselen voorkom je dan ook onaangename geurtjes.

 

Geurparels en geursticks

Stofzuigerverfrissers zijn verkrijgbaar als parels en als staafjes. Wanneer je een stofzuiger met zak gebruikt, zijn geurstick iets voor jou. Tijdens het vervangen van de stofzak plaats je een nieuwe geurstaaf rechtstreeks in de nieuwe stofzuigerzak. De stick gaat net zo lang mee als de stofzuigerzak. 

Heb je een zakloze stofzuiger of een robotstofzuiger? Dan zijn geurparels de beste keuze voor jou. Deze parels kun je rechtstreeks in het stofreservoir of de stofzak plaatsen. Het makkelijkst is om de parels/korrels op de grond te strooien en op te zuigen met de stofzuiger.