Sortering

GP oplaadbare batterijen

15 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Verwissel je regelmatig de batterijen van elektrische apparaten? Dan bieden de GP oplaadbare batterijen een uitkomst. De batterijen hebben veel power en voorzien je apparatuur van nieuwe energie. Erg handig als apparaten veel vermogen nodig hebben of veel gebruikt worden. En als de batterijen dan toch leeg zijn, dan laad je ze gewoon weer op. Zo ben je milieubewust bezig en bespaar je ook nog eens tijd en geld! Handyman heeft diverse GP oplaadbare batterijen, zo zijn er verschillende batterijtypes en met verschillende hoeveelheden vermogen (mAh).

Verschillende GP oplaadbare batterijen bij Handyman

GP Batteries ontwikkelt als sinds de jaren 1960 batterijen onder het merk GP. Sindsdien heeft het merk zich gevestigd in de batterijwereld en behoort tot de top van batterijproducenten. Handyman biedt haar klanten graag het beste van het beste en heeft daarom ook GP oplaadbare batterijen opgenomen in het assortiment. Zo zijn er D, C, 9V, AA en AAA GP oplaadbare batterijen terug te vinden in onze winkels en webshop. Daarnaast zijn er nog verschillende soorten oplaadbare batterijen van GP verkrijgbaar, namelijk de ReCyko+, speciale en high power batterijen. De ReCyko+ serie combineert het beste van zowel alkaline als oplaadbare batterijen, want de batterijen zijn bij het eerste gebruik direct te gebruiken en ook nog eens herlaadbaar. Ben je op zoek naar oplaadbare GP batterijen met veel vermogen? Kies dan voor de High Power serie, speciaal gemaakt voor energieverslindende apparaten. Voor speciale toepassingen zoals DECT telefoons zijn er speciale GP oplaadbare batterijen.

In de Handyman winkels liggen de meeste GP oplaadbare batterijen standaard op voorraad. Geen zin om naar de winkel te lopen? Of zit er geen Handyman winkel in de buurt? Bestel dan simpel en snel GP oplaadbare batterijen via de webshop. Vandaag voor 20:00 uur besteld is morgen in huis! Dit is met uitzondering van zon- en feestdagen. Heb je een vraag over één van onze producten? Stel deze dan aan onze productexperts.