Functies bij Handyman

Handyman geeft je de ruimte

Handyman breidt de komende jaren sterk uit in Nederland en België. We zoeken regelmatig enthousiaste medewerkers (m/v) voor de volgende functies:

 

Regiovervanger m/v

Je bent allround inzetbaar in meerdere Handyman-winkels. Je vervangt de vaste winkelbezetting in geval van vakantie, vrije dagen en ziekte. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn verkoop en winkelverzorging. Je doet in deze afwisselende functie veel ervaring op: je werkt in verschillende winkels met vele collega’s samen.

 

Het mooie aan deze job is dat je jezelf blijft ontwikkelen. Je leert o.a. hoe je op een klantgerichte manier oplossingen biedt met behulp van het uitgebreide Handyman-assortiment. We betrekken je bovendien bij andere facetten van het werk. Zo word je allround en leer je het vak tot in de puntjes. Deze functie is een prima opstap naar die van filiaalhouder. Ze staat open voor parttimers en fulltimers.

 

Assistent filiaalhouder m/v

Je bent de rechterhand van de filiaalhouder. Is de filiaalhouder afwezig, dan ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. Vanzelfsprekend beheers je alle kneepjes van het vak: verkopen, bestellen, administratie en winkelinrichting. Jouw taken en die van de filiaalhouder lopen, door de omvang van onze winkels, grotendeels parallel. Je vormt met de filiaalhouder een collegiaal team. Ook deze functie geeft een prima uitzicht op de functie van filiaalhouder.

 

Filiaalhouder m/v

Je hebt de eindverantwoordelijkheid over het reilen en zeilen binnen je eigen winkel. Jij zorgt ervoor dat alles vlot verloopt en ziet er op toe dat de richtlijnen van Handyman in jouw winkel worden toegepast. Je bent een gastheer of gastvrouw voor je klanten en je motiveert en stimuleert je medewerkers. Je bent het visitekaartje van Handyman.