Alle soorten kabels

289 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 13 Volgende

Kabels

Handyman heeft verschillende soorten kabels in het assortiment, waarmee je echt (bijna) alles kan verbinden. Zoek je dus een aux kabel, een usb kabel, coax kabel of een scart kabel? Handyman heeft ‘t!

Geluidkabels

Geluidkabels of audiokabels worden gebruikt om een audiosignaal te versturen. Met onze Scanpart Kabels verbind je gemakkelijk je muziekspeler, zoals je iPod, smartphone of tablet met externe luidsprekers, boxen of een andere geluidsinstallatie met een AUX-aansluiting. De meeste kabels met een Jack of tulp/RCA/clinch aansluiting kan je bij Handyman kopen.

Beeldkabels

Om je PlayStation, Blue-ray speler, HD recorder, DVD speler, camera aan te sluiten op een scherm zoals een TV, beamer of een ander beeldscherm, heb je een beeldkabel nodig. Handyman heeft verschillende beeld of videokabels in het assortiment, zoals HDMI kabels, DVI kabels, jack kabels, scart kabels, tulp/RCA kabels, SVHS kabels en VGA kabels.

Laptop en PC kabels

Daarnaast heeft Handyman ook alle kabels die je nodig hebt voor je computer of PC. Bijvoorbeeld met onze netwerkkabels (ook wel UTPkabel of ethernetkabel genoemd) kan je je apparaten verbinden met een computernetwerk, zoals een PC met een router. Met de VGA kabels sluit je een externe monitor aan op de laptop of computer. Bovendien heeft Handyman ook verschillende USBkabels in het assortiment, zodat je gemakkelijk een printer, smartphone of een externe harde schijf aan je pc koppelt.

Coaxkabels

Een coaxkabel of antennekabel wordt gebruikt voor het aansluiten van de kabeltelevisie: van de wandaansluiting naar de antenne aansluiting van de televisie of recorder. Zo worden radio-en televisiesignalen doorgestuurd naar je televisie, zodat je zorgeloos naar tv- en radioprogramma’s kan kijken en luisteren. Coaxkabels zijn noodzakelijk voor Telenetklanten om de decoder (ook wel Digicorder genoemd) aan te sluiten.  

Telefoonkabels

Handyman heeft verschillende telefoonkabels of netwerkkabels in het assortiment. Met de RJ11  (4/4 modulaire) telefoonkabels kan je je telefoon aansluiten op een telefoonstekker of wandcontactdoos.

Elektriciteitskabels

Bij Handyman kan je ook terecht voor een nieuwe netvoedingskabels of een stekker voor je elektrische apparaten.  Maar ook voor contactdozen of stekkerdozen, waarmee je verschillende toestellen van stroom kan voorzien.

Smartphonekabels en tabletkabels

Autokabels, thuisladers, laadkabels, USB datakabels en HDMI en microUSB kabels … Ze zitten allemaal in het assortiment van Handyman. Zo vind je de juiste kabel voor je Samsung smartphone of tablet, je Ipad of Iphone, je Sony toestel en vele andere apparaten. Vergeet niet van de juiste kabel mee te nemen op vakantie, zodat je favoriete mobiele apparaat niet zonder stroom valt!      

 

Accessoires

Stekkers

Bij Handyman koop je ook verschillende stekkers, zowel voor in de auto als voor het stopcontact thuis. Ook stopcontact beveiligers die ervoor zorgen dat kinderen hun vinders niet in het stopcontact steken behoren tot het assortiment.

Splitters

Wil je een radio-, TV- of internetsignaal splitten zodat je meerdere apparaten kan aansluiten met één kabel? Dat kan met de splitters, zoals TV splitter, radiosplitter of modulaire splitter! Met de scartsplitter kan je bovendien 2 apparaten aansluiten op één scartingang, bijvoorbeeld op de TV.

Adapters

Wil je één of meerdere apparaten opladen? Dat kan met de universele adapters van Handyman. Handyman heeft zowel adapters (of verdeelstekkers) voor thuis als voor in de auto.

Connectoren

Connectoren, antenneplugs of verbindingstekkers zorgen voor een goede overdracht van TV- en radiosignalen. 

Reisstekkers

Vertrek jij binnenkort op reis? Vergeet dan niet van je reisstekker in te pakken, zodat je gemakkelijk al je apparaten kan gebruiken in het buitenlang. Handyman heeft verschillende soorten stekkers in het assortiment, zoals een UK reisstekker, VS reisstekker, Australië reisstekker en een Italië reisstekker.