DeLonghi reinigers en onderdelen

40 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

DeLonghi ontkalker

Van DeLonghi zijn verschillende reinigingsproducten op de markt, waaronder krachtige ontkalkers. Voor een goed onderhoud van je (volautomatische) koffiezetautomaat gebruik je DeLonghi EcoDecalk ontkalker. Dit middel verbetert de werking van het apparaat en is ook nog eens milieuvriendelijk. Voor het verwijderen van kalkaanslag in je lucht- of watergekoelde airconditioner is de airco ontkalker van DeLonghi zeer geschikt.

 

Reinigingsmiddelen voor de koffieautomaat

Alleen ontkalken is niet voldoende om de werking van je koffiemachine te optimaliseren. In het stoompijpje en melkreservoir van het apparaat ontstaat residu van melkvet. Met de melkreiniger van DeLonghi verwijder je dit melkvet en houd je het melkopschuimsysteem van je koffiezetter schoon. Op zoek naar een complete onderhoudsset? Met de DeLonghi Coffee Care set heb je direct alles in huis om je koffieautomaat te onderhouden! Dit pakket bevat onder meer DeLonghi ontkalker, melkreiniger, een waterfilter en schoonmaakbenodigdheden.

DeLonghi reinigers snel in huis

Enkele van de producten op deze pagina, zoals DeLonghi eco ontkalker, zijn nadat je jouw bestelling geplaatst hebt direct af te halen in de Handyman winkel bij jou in de buurt. Erg handig als je er tijdens de onderhoudsbeurt van de machine achter komt dat de ontkalker op is! De overige producten liggen binnen 1 à 2 werkdagen voor je klaar in de winkel van jouw keuze. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de bestelling naar je huisadres of een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt te laten versturen. 

Heb je een vraag over een reiniger van DeLonghi of over het plaatsen van een order? Onze klantenservice staat voor je klaar!