Miele onderdelen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Handyman heeft een ruim assortiment aan Miele onderdelen. Miele is in 1899 opgericht door Carl Miele en Reinhard Zinkann, en inmiddels in meer dan 70 landen actief als producent. Het motto van dit bedrijf is ‘Immer besser’, en Miele is dan ook constant bezig om haar producten naar een hoger niveau te tillen. Miele-producten worden ontworpen op duurzaamheid, design en bedieningsgemak. 

Miele onderdelen en duurzaamheid

Miele ontwerpt haar producten opdat ze zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Vanuit deze ideologie brengt zij dan ook Miele onderdelen op de markt, in aanvulling op haar standaard productenlijn. Wanneer er onderdelen van jouw product aan vernieuwing toe zijn, hoeft dit hierdoor niet te betekenen dat je het hele product moet vervangen. En dat is wel zo duurzaam. Handyman levert hier graag een steentje aan bij door in aanvulling op complete producten ook Miele onderdelen op te nemen in het assortiment.

Miele onderdelen voor consumenten

Bij Handyman kun je terecht voor zowel grote- als kleine huishoudelijke Miele onderdelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe schaal voor in de magnetron of een afvoerpomp, Handyman heeft ‘t. Je kunt ervoor kiezen om producten online bij ons te bestellen en deze worden dan binnen 1-2 werkdagen bij je bezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om een onderdeel in een van de Handyman winkels op te halen. De mogelijkheid om een onderdeel direct op te halen bij een Handyman winkel is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Denk je het juiste onderdeel te hebben gevonden, maar weet je het niet helemaal zeker? Of staat het onderdeel dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met een van onze winkelmedewerkers en laat je adviseren.