AEG onderdelen kopen?

111 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 5 Volgende

Op zoek naar AEG-onderdelen? Dan ben je bij Handyman aan het juiste adres. De geschiedenis van AEG begint in Duitsland in het jaar 1887 met de productie van gloeilampen. Inmiddels is AEG uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van huishoudelijke apparaten in meer dan 150 landen. “Volmaakt in Vorm en Functie” dat is de basis voor elk nieuw product dat door AEG ontwikkeld wordt.

AEG-onderdelen en duurzaamheid

Bij het produceren van producten staat duurzaamheid hoog in het vaandel en daardoor wordt er door AEG veel aandacht geschonken aan onderdelen. Zo kun je zelf eenvoudig een kapot onderdeel vervangen in plaats van een heel nieuw apparaat aan te schaffen. Dit is helemaal in lijn met de ideologie van Handyman, want repareren is immers beter voor het milieu dan weggooien. Je vindt dan ook verschillende AEG-onderdelen terug in het assortiment van Handyman.

AEG-onderdelen voor consumenten

Of je nu op zoek bent naar nieuwe koolborstels voor de wasmachine of een bestekmandje voor de vaatwasser, Handyman heeft ‘t. Je vindt dit terug in het assortiment AEG-onderdelen.

Als je zeker wil zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw AEG-apparaat heb je de gegevens nodig die op het typeplaatje staan. Hierop staat informatie zoals het merk, type en E-nummer vermeld. 

Afhankelijk van de beschikbaarheid van een product zijn AEG-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Mocht het artikel niet op voorraad zijn bij de winkel of je hebt besteld via de webshop, dan wordt het artikel binnen 1 à 2 dagen bezorgd. Zie je het onderdeel dat je zoekt er niet tussen staan? Neem contact op met onze medewerkers en zij zoeken het graag verder voor je uit!