Zanussi onderdelen

19 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Handyman is een echte onderdelenwinkel en je vindt bij ons dan ook een uitgebreid assortiment Zanussi onderdelen. Al in 1916 begon Antionio Zanussi met het maken van de eerste ovens. Door de jaren heen werden er verschillende innovatieve keuken- en schoonmaakproducten aan het assortiment toegevoegd. Hierbij is het credo “Life is beautiful” ofwel tijd is kostbaar, dus geniet ervan!

Zanussi onderdelen en duurzaamheid

Zanussi produceert moderne producten die ervoor zorgen dat dagelijkse klusjes snel en simpel gedaan kunnen worden. Zo houd je tijd over voor leukere dingen! Zanussi zet zich constant in om producten duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Vanuit deze ideologie brengt zij ook Zanussi onderdelen op de markt, zo geef je je apparaat namelijk eenvoudig een tweede leven. Handyman levert graag een steentje bij aan deze geld besparende en groene filosofie door Zanussi onderdelen in het assortiment op te nemen.

 

Zanussi onderdelen voor consumenten

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een korfwiel voor de vaatwasser of koolborstels voor de vaatwasser, Handyman heeft ‘t. Om zeker te zijn dat één van onze Zanussi onderdelen geschikt is voor jouw apparaat heb je gegevens zoals merk, typenummer en E-nummer nodig. Deze informatie staat op het typeplaatje van het apparaat. Kun je het typeplaatje niet vinden? Zo vind je het typeplaatje.
Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn Zanussi onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Mocht het artikel niet op voorraad zijn bij de winkel, dan wordt het artikel daar binnen 1 à 2 dagen bezorgd. In onze webshop kun je ook eenvoudig bestellen, ook dan ontvang je het artikel binnen 1 à 2 dagen. Staat het onderdeel dat je zoekt er niet tussen? Neem contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder.