Sortering

Schoonmaakmiddel vloer

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een goede reiniging houdt je vloer in topconditie

Als je een vloer goed onderhoudt met het juiste schoonmaakmiddel kun je er tientallen jaren plezier van hebben! Vooral kwetsbare vloersoorten zoals marmer of parket zijn gevoelig voor vlekken en verliezen snel hun glans. Vuil dat in de vloer trekt zorgt ervoor dat de ondergrond er niet mooi meer uitziet. Geef stof, zand en ander vuil daarom geen kans in de vloer gelopen te worden door deze regelmatig schoon te maken met een geschikte vloerreiniger.

 

De juiste vloerreiniger voor jouw vloersoort

Handyman heeft een ruim assortiment HG reinigings- en onderhoudsmiddelen. Of je nu tapijt, parket, marmer of terrastegels wilt schoonmaken; je vindt altijd een product dat speciaal geschikt is voor joúw vloer. Zo hebben we verschillende houten vloerreinigers om uit te kiezen, voor het onderhouden, schoonmaken en het herstellen van de glans van het parket of laminaat bij jou thuis. Gebruik de producten tijdens een handmatige dweilbeurt of in combinatie met een stoom vloerreiniger.

 

Vloerproblemen

Zit er kauwgom of een sticker vastgeplakt op je vloer? Of moet je voor je een nieuwe vloer gaat leggen eerst lijmresten verwijderen? Er is altijd een oplossing! Gebruik de chewing gum remover, stickeroplosser, vloerlijmverwijderaar of een van de vele andere schoonmaakproducten van HG.

 

Schoonmaakmiddelen voor de vloer bestellen

Alle producten op deze pagina zijn binnen 1 à 2 dagen op te halen in de winkel. Natuurlijk bezorgen wij ze ook bij jou thuis als dat je voorkeur heeft. Bestel jouw HG schoonmaakproducten voor 17:30 uur ’s om ze morgen al in huis te hebben.