Sortering

Sanitair onderdelen en accessoires

8 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

In het assortiment sanitair onderdelen van Handyman vind je verschillende koppelstukken voor de aan- en afvoer van water, maar bijvoorbeeld ook een membraan voor een vlotterkraan. Deze onderdelen komen van pas bij het aansluiten van vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. 

Voorbeelden sanitair onderdelen

Voorbeelden van dit soort sanitair onderdelen zijn een sifon, slangwartelkraan en slangklemmen.
Zo gebruik je de slangklemmen bijvoorbeeld bij het koppelen van een slang aan de waterkraan of koppelstuk. Zo weet je zeker dat de slang niet los kan schieten zodra er druk op de slang komt te staan. Een slangwartelkraan gebruik je voor het aanleggen van een koppeling tussen de waterleiding en (vaat)wasmachine. Bij gebruik van het apparaat staat de kraan open. Wil je het apparaat los koppelen? Dan draai je de kraan simpelweg dicht.

De juiste sanitair onderdelen vinden

Als je vandaag voor 17:30 uur bestelt dan heb je jouw bestelling morgen al in huis! Dit met uitzondering van het weekend en feestdagen. Je kunt je bestelling ook laten bezorgen bij een Handyman winkel.

Wil je een apparaat voorzien van watertoevoer of moet het water juist worden afgevoerd? Geen idee waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers adviseren je graag over sanitair onderdelen.