Sortering

Wasmachine onderdelen en accessoires

185 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 8 Volgende

Wasmachine onderdelen of accessoires nodig? Handyman is dé onderdelenwinkel waar je een groot aanbod wasmachineonderdelen vindt van vele merken als Zanussi, Miele, AEG, Bosch Siemens, WhirlpoolIndesit en Ariston. Onderdelen zoals koolborstels, af- en aanvoerslangen, trillingsdempers, wasribben, aandrijfsnaren, afvoerpompen, tussenkaders, deurgrepen, manchetten, deurscharnieren, verwarmingselementen en nog veel meer vind je bij Handyman! 

Wasmachine onderdelen en duurzaamheid

Een wasmachine bestaat uit veel verschillende onderdelen en gelukkig zijn veel van deze onderdelen zelf te vervangen. Met het zelf vervangen van onderdelen bespaar je geld en dit is ook nog eens milieuvriendelijk. Zo kan een nieuw wasmachine onderdeel ervoor zorgen dat onnodig energieverbruik tot een minimum beperkt wordt.


Wasmachine onderdelen voor consumenten

Handyman is een echte onderdelenwinkel en je vindt hier dan ook een groot aanbod aan wasmachine-onderdelen. Bij het vinden van het juiste onderdeel is het van belang dat je het merk, type en E-nummer van het apparaat van het typeplaatje noteert. Zo weet je zeker dat het onderdeel geschikt is voor het apparaat. Weet je niet waar je deze informatie kunt vinden? Neem contact op de klantenservice en laat je adviseren.


Onderdelen die regelmatig besteld worden zijn v-snaren en koolborstels, maar ook manchetten en deurgrepen. Je kunt vaak kiezen voor originele onderdelen van merken zoals Miele en Whirlpool, maar Handyman biedt ook universele wasmachine onderdelen van Scanpart. Veel van de onderdelen maken deel uit van het standaard assortiment en zijn hierdoor direct te bestellen in onze webshop of direct af te halen in één van de winkels, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product in de winkel. Zie je een wasmachine onderdeel niet terug in de webshop? Geen probleem! Zeer waarschijnlijk kan dit onderdeel dan razendsnel bij één van onze ruim 300 leveranciers in binnen- of buitenland besteld worden.