Sortering

Dampkap onderdelen

10 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Dampkap onderdelen vind je bij Handyman!

Op zoek naar dampkap onderdelen en benodigdheden? Handyman heeft het in huis! Ons assortiment bestaat onder meer uit koolstoffilters, vetfilters, luchtafvoerslangen, lampen, reinigingsmiddelen en meer. Naast de universele filters biedt Handyman ook originele filters aan, specifiek voor jouw dampkap.

 

Kan ik dampkap-onderdelen zelf vervangen?

Om nare geurtjes in de keuken te voorkomen zijn er dampkappen geplaatst vanaf de jaren ’70. Vroeger werden deze dampkappen vooral gebruikt in professionele omgevingen, zoals fabrieken en laboratio. Hier mochten de dampen met vieze stoffen en geuren niet zomaar door de ruimte zweven. Tegenwoordig is in elk huis wel een dampkap te vinden.

De onderdelen van de dampkap zijn eenvoudig te vervangen. Het is belangrijk dat de dampkap goed schoon blijft, en dat de filters regelmatig vervangen worden. Blijft de geur van het eten hangen? Dan zijn de filters toe aan vervanging. Handyman de speciallist in huishoudelijke apparatuur heeft filters van onder andere Bosch, Siemens, Wpro, Whirlpool en Scanpart in het assortiment. Zorg ervoor dat jouw dampkap optimaal blijft functioneren zodat er geen nare geurtjes ontstaan.

 

Welke dampkap/onderdelen heb ik nodig?

Om erachter te komen welke onderdelen je nodig hebt, hebben wij eerst iets van jou nodig! Gegevens zoals merk, type/serienummer en E-nummer zijn nodig om de juiste onderdelen op te zoeken.

Gebruik de zoekfunctie bovenaan deze pagina om het juiste filter of een ander onderdeel op te zoeken. Twijfel je of je het juiste artikel hebt gevonden? Onze medewerkers kijken graag voor je na of we de juiste ‘parts’ voor je dampkap kunnen bestellen!