Sortering

Gourmet onderdelen

Tijdens de feestdagen is niets gezelliger dan gourmetten met familie of vrienden. Zo kan je lekker lang tafelen, zonder dat je uren achter het fornuis hoeft te staan. Is jouw gourmetset niet meer compleet? Dan kan je bij Handyman nieuwe onderdelen bestellen. Ook voor andere fun-cookingtoestellen, zoals de fondue- of mini wokset, heeft Handyman onderdelen in het assortiment.      

61 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 Volgende

Gourmet onderdelen en duurzaamheid

In deze wegwerpmaatsschappij worden steeds meer apparaten voor een korte tijd gebruikt om vervolgens weer snel weggegooid te worden. Vele apparaten worden niet goed onderhouden of niet meer gerepareerd. Toch is het vaak voordeliger en milieuvriendelijker om defecte onderdelen van een apparaat te vervangen of te herstellen. Zo is het bijvoorbeeld zonde om een nieuw gourmetset te kopen, wanneer er slechts enkele pannetjes versleten zijn of de snoer defect is. Bij Handyman kan je alle onderdelen voor je huishoudelijke toestellen verkrijgen. 

 

Gourmet onderdelen vervangen 

Handyman heeft onderdelen voor gourmetsetjes van verschillende merken in het assortiment. Zo kan je gourmetpannetjes of een nieuwe snoer voor een Domo gourmetset, Tefal gourmetset, Fritel gourmetset of een Seb gourmetset verkrijgen. 

Noteer altijd het merk en type van het apparaat om het juiste onderdeel te vinden voor jouw gourmetset. Deze informatie vind je op het typeplaatje. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice en zij helpen je graag verder.

Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn gourmet-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Is het artikel niet op voorraad bij de winkel of heb je het besteld via de webshop, dan wordt het artikel binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Nog niet alle onderdelen zijn online terug te vinden. Staat het onderdeel dat je zoekt er niet bij? Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder.