Sortering

Koelkast onderdelen

99 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 5 Volgende

Denk je aan koelkastonderdelen? Dan denk je aan Handyman: dé speciallist in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. De koelkast is niet meer weg te denken uit je woning. In ons assortiment vind je alle benodigdheden om dit apparaat goed te onderhouden. En gaat er toch iets stuk? Dan bestel je eenvoudig vervangende onderdelen om de ijskast te repareren. 

 

Handyman denkt graag aan jouw portemonnee én het milieu!

De koelkast is de plek waar we ons eten en drinken bewaren. Het is misschien wel het belangrijkste apparaat binnen het huishouden. Vaak is de aanschaf van een koelkast een hele investering. Het is dan ook goed om te weten dat veel mankementen relatief goedkoop op te lossen zijn. Handyman stimuleert het repareren van kapotte apparaten; beter voor het milieu en voor jouw bankrekening. Op onze website is daarom een breed assortiment te vinden van koelkastonderdelen en toebehoren zoals reinigers of onderhoudssets

 

Welke koelkastonderdelen passen in jouw ijskast?

Noteer altijd het merk, type en E-nummer van het apparaat om het juiste onderdeel te vinden voor jouw koelkast. Deze informatie vind je op het typeplaatje. Bij ieder product zie je in de "Geschikt voor" informatie voor welke merken en typen koelkast het product passend is. Wij verkopen originele onderdelen van merken zoals Bosch/Siemens, Whirlpool, Wpro en Zanussi. Deze passen soms ook in koelkasten van andere merken. De universele koelkastonderdelen van ons huismerk Scanpart passen in apparaten van de meeste merken.

Onderdelen zoals waterfilters, deurgeleiders, flessenrekken en koelkastthermostaten behoren tot het kernassortiment van Handyman. Deze onderdelen zijn volop te vinden op de website. Op onze webshop vind je echter slechts een kleine greep van alle onderdelen die we voor je kunnen bestellen: via onze leverancier hebben wij toegang tot ruim 1 miljoen onderdelen! Dus kan je het juiste onderdeel niet vinden? Schroom dan niet om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel of onze klantenservice. Onze medewerkers kijken vrijblijvend voor je na of het artikel te bestellen is.