Sortering

Oven onderdelen

44 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Wil je jouw oven aansluiten op de gasleiding, is de deurdichting aan vervanging toe of is een ovenlampje gesprongen? Bij Handyman vind je de onderdelen waarmee je een oven kunt aansluiten of repareren. Denk bijvoorbeeld aan een gaskraan, aansluitkabel of comfoortaansluiting. Niet alle producten die wij leveren staan op onze website. Kun je het onderdeel dat je zoekt niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom eens langs in een van onze winkels. We kijken dan direct voor je na of we het artikel speciaal voor jou kunnen bestellen.

Handige ovenhulpjes

Hou je ervan om lekkere gerechten te bakken? In ons assortiment vind je oven onderdelen waarmee je het jezelf extra gemakkelijk maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra ovenrooster, zodat je 2 heerlijke ovenschotels of taarten tegelijk kunt bakken! Of een handige vleesthermometer, die je helpt om de juiste garing van het vlees te bereiken. En ook voor defecte ovenlampjes kun je bij Handyman terecht.

Onderdelen voor je oven bestel je gemakkelijk via onze webshop. Wij leveren het pakket binnen 1 à 2 dagen bij het door jou opgegeven adres, DHL-afhaalpunt of Handyman winkel. Wij staan voor risicoloos aankopen. Dat houdt in dat wanneer het product toch niet aan je verwachtingen voldoet of niet goed past, je het binnen 30 dagen kosteloos mag omruilen of retourneren.