Sortering

Waterfilterkannen

44 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Verschillende modellen waterfilterkannen

Een waterfilterkan groot en lomp? Integendeel! De nieuwste Brita filterkannen zijn modern vormgegeven en misstaan zeker niet op je aanrecht of in de koelkastdeur. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat het gebruiksgemak centraal staat. Zo zit in de deksel een elektronische memo die je eraan herinnert wanneer het tijd is het filterpatroon te vervangen. 

Bij Handyman zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Veelverkocht is de Marella Cool waterfilterkan. Deze heeft een inhoud van 2,4 liter (waarvan 1,4 liter gefilterd water). Maak je er met meerdere gezinsleden gebruik van? Dan is een grotere kan zoals de Elemaris XL of zelfs de Optimax Cool praktisch, omdat je deze minder vaak bij hoeft te vullen. Er zijn zelfs waterfilterflessen. Deze neem je gemakkelijk mee naar je werk of tijdens een dagje uit, zodat je altijd gefilterd water bij de hand hebt. 

 

Een waterfilterkan bestellen

Heb je besloten welke filterkan je wilt kopen? Bestel dan eenvoudig op onze website en drink morgen al fris gefilterd water. Achteraf betalen is mogelijk. Onze winkels hebben in verband met de beperkte winkelruimte geen filterkannen op voorraad. Je kunt er tijdens het bestellen wel voor kiezen de kan af te laten leveren in een Handyman winkel, zodat je het product eerst even kunt bekijken voor je overgaat tot de aankoop.