Acties in de Handyman winkels

In de Handyman winkels gelden dezelfde acties en prijzen als op de webshop. Toch kunnen omwille van praktische  redenen sommige acties verschillend zijn in de winkels. Hieronder vind je een overzicht. 

 

Korting op inktpatronen

Jaarlijks gooien we met z’n allen miljoenen lege inktpatronen weg. En dat is jammer. Want door lege inktpatronen duurzaam te verwerken, besparen we essentiële grondstoffen. Handyman geeft je daarom korting op nieuwe inktpatronen, als je jouw lege patronen inlevert in de winkel.

Jouw lege cartridges zijn dus geld waard! Voor een cartridge met printerkop ontvang je €1 korting, een cartridge zonder printerkop heeft een inruilwaarde van 25 cent. Per nieuwe cartridge die je aanschaft, mag je 1 lege inleveren. Koop je dus 4 nieuwe cartridges, dan mag je 4 lege patronen inleveren.

 

Handyman bezorgt alle ingezamelde inktpatronen aan Wecare, die ze hergebruikt. Defecte inktpatronen en patronen die niet geschikt zijn voor hergebruik worden gerecycleerd. Je lege inktpatronen komen dus altijd goed terecht.