Miele stofzuigeronderdelen

Is er een onderdeel van je Miele stofzuiger kapot? Met de Miele stofzuigeronderdelen van Handyman repareer je het apparaat zelf, zonder dat hier een duur reparatiebedrijf aan te pas komt. In ons assortiment vind je onder meer verschillende stofzakhouders, schakelaars en een filterhouder. Vind je op deze pagina niet wat je zoekt? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Waarschijnlijk kunnen we het onderdeel voor je bestellen bij onze leverancier! 

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Duurzame Miele stofzuigeronderdelen

Het bekende merk Miele is in 1899 opgericht door de zakenpartners Carl Miele en Reinhard Zinkann. Hun motto “immer besser” weerspiegelt vandaag de dag nog steeds de filosofie van het bedijf. Al in 1931 bracht Miele de eerste stofzuigers in torpedovorm op de markt. Op dit model zijn onze huidige stofzuigers gebaseerd. Sindsdien is geheel volgens hun filosofie veel verbeterd aan de apparaten; de vormgeving is aangepast en eigenschappen als het vermogen en de zuigkracht zijn flink vooruitgegaan.

Bij Miele vinden ze duurzaamheid belangrijk. Van een Miele stofzuiger heb je dan ook jarenlang plezier. Het apparaat is ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast heeft het merk veel losse stofzuigeronderdelen op de markt gebracht. Zo kun je een defect onderdeel vervangen en hoef je geen nieuw apparaat aan te schaffen. En dat is niet alleen gunstig voor jouw portemonnee, maar ook voor het mileu. 

Miele stofzuigeronderdelen bestellen

In onze webshop bestel je eenvoudig het Miele stofzuigeronderdeel dat je zoekt, zoals een nieuwe zuigregelaar of stofgeleiding. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je het product liefst de volgende werkdag thuis ontvangt of zelf op wilt halen in een Handyman winkel wanneer het jou uitkomt.

Nog niet alle onderdelen voor Miele stofzuigers zijn te vinden in onze webshop. Onze klantenservice medewerkers kunnen veel andere onderdelen speciaal voor je bestellen. Kan je het artikel dat je nodig hebt niet terugvinden? Onze klantenservice kijkt het graag voor je na!