Sortering

Stofzuiger handgrepen

13 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een vervangende stofzuiger handgreep kopen

Is de handgreep van jouw stofzuiger toe aan vervanging? Dan ben je bij de stofzuigerspecialist Handyman aan het juiste adres! Wanneer de vergrendelknop van je stofzuiger niet helemaal meer lekker past, kan dit voor irritaties zorgen. Ook de zuigkrachtregelaar kan niet meer goed functioneren, waardoor de stofzuiger zijn kracht verliest. Handyman heeft vervangende pistoolgrepen in het assortiment om dit probleem op te lossen. Hiermee bespaar je onnodige kosten voor de aanschaf van een nieuwe stofzuigerslang of erger, een geheel nieuwe stofzuiger. Bekijk ons assortiment om extra voordelig uit te zijn!

 

Welke stofzuigergreep is geschikt voor mijn stofzuiger?

Handyman verkoopt handgrepen voor bijna iedere stofzuiger. Wanneer je een nieuw handvat wilt bestellen is het belangrijk dat je de maat van jouw stofzuiger weet. De maat kan je op twee manieren opmeten:

Op deze afbeelding zie je hoe je de maat opmeet:

Wanneer je op een maat van 31 of 32 millimeter uitkomt, dan kies je voor een handgreep van 32 millimeter. Wanneer je op een diameter van 34 of 35 millimeter uitkomt, dan heb je een handpistool van 35 millimeter nodig.

 

Origineel of huismerk?

Handyman wil voor iedere klant klaar staan. Daarom bieden wij zowel originele als huismerk stofzuigeronderdelen aan. In het assortiment handgrepen vind je merken zoals Dyson, Philips, Miele, Electrolux en Nilfisk. Je kunt ook kiezen voor ons huismerk Scanpart. De Scanpart handgrepen zijn universeel en geschikt voor alle stofzuigers met een maat van 32 tot 35 millimeter.