Sortering

Stofzuiger opzetstukken

39 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Stofzuiger opzetstukken

De parket- of combimond van je stofzuiger is ideaal voor het schoonmaken van de vloer, maar soms heb je meer aan een stofzuiger opzetstuk speciaal voor een specifieke klus. Daarom vind je bij Handyman verschillende handige opzetstukken van merken als Miele, Homeparts, Philips en Dyson. Denk aan een meubelborstel voor het afstoffen van meubels, een plumeau voor kleine voorwerpen of een spleetzuigmond voor de plekken waar je met een normale zuigmond écht niet bij kunt.

De juiste maat

Heb je een plumeau, meubelzuiger of radiatorborstel op het oog? Dan is het belangrijk de goede maat te kiezen. De maten die wij vermelden betreffen de diameter van de zuigbuis van de stofzuiger. Dit meet je op aan de binnenzijde van de onderkant of de buitenzijde van de bovenkant van de buis. Is deze maat 34 of 35 millimeter, kies dan voor een stofzuiger opzetstuk maat 35 mm. Meet je 31 of 32 millimeter, dan heb je een opzetstuk in maat 32 mm nodig. Twijfel je? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

Stofzuiger opzetstukken bestellen

Alle stofzuiger opzetstukken op deze pagina heb je binnen 2 werkdagen in huis! Bestel je voor 17:30 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Wil je verzendkosten uitsparen? Je kunt je bestelling ook laten bezorgen in de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Dit is altijd gratis.