Sortering

Stofzuigerslangen

37 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Is de stofzuigerslang gescheurd of ben je hem verloren tijdens het verhuizen? Een stofzuigerslang is vaak redelijk eenvoudig en snel te vervangen met een nieuwe slang. Ideaal als de stofzuiger zelf nog in top conditie verkeert en je alleen het kapotte stofzuigeronderdeel wil vervangen. 

Stofzuigerslangen: compleet versus reparatie

Handyman biedt je een breed assortiment slangen van verschillende merken. Zo vind je voordelige stofzuigerslangen van ons huismerk Homeparts en originelen van o.a. Miele, Philips en Nilfisk terug in het aanbod. Daarnaast hebben we complete slangen inclusief handgreep en wartel, maar ook zogenoemde reparatieslangen voor wanneer de handgreep en wartel nog tiptop in orde zijn.

Geef vuil geen kans en ga snel weer aan de slag met je stofzuiger en nieuwe stofzuigerslang! Bestel online in de Handyman webshop of ga langs bij één van onze Handyman winkels. Voor online bestellingen geldt: vandaag voor 17:30 uur besteld, morgen in huis! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen. Weet je niet helemaal zeker welke slang je nodig hebt? Ga dan gerust langs bij de Handyman winkel bij jou in de buurt of neem contact telefonisch contact met ons op. Onze Handymen and –women helpen je graag verder!