Alle waterfilters

82 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Waterfilters

Bij Handyman vind je verschillende waterfilteringssystemen en filters in het assortiment. Het filteren van water heeft immers vele voordelen:

  • Je geniet van heerlijk zacht water;

  • Kalk en zware metalen (zoals lood en koper) worden uit het water gefilterd;

  • Het mineraalgehalte van het water is optimaal;

Waterfilterkannen

Handyman heeft verschillende modellen en kleurtjes van de filtreerkan in het assortiment, zodat je zeker een waterfilterkan vindt die bij je past! Daarnaast is een promotiepakket met een waterfilterkan en bijhorende filters het ideale cadeau voor Moederdag, een verjaardag of een housewarming! De waterfilterkannen zijn verkrijgbaar van de merken Aquaselect en Brita.

Filters

Waterfilters worden toegepast in verschillende huishoudelijke toestellen. Handyman heeft waterfilters voor espressomachines en koffiezetapparaten, Amerikaanse koelkasten en waterfilterkannen. Verschillende merken van waterfilters zitten in het assortiment, zoals Brita, Whirlpool, Samsung, Siemens, Delonghi, LG, Melitta en nog veel meer.

Waterfiltersystemen

Naast de ingebouwde waterfilters in huishoudelijke toestellen en de waterfilterkannen, bestaan er ook andere manieren om je water te filteren. Zo zijn er filtrerende drinkenbussen, filtersystemen om op je kraan te installeren en een filtervat (voor grote hoeveelheden) verkrijgbaar bij Handyman.