Sortering

Brita filters

Een Brita filter verwijdert vervuilende stoffen zoals kalk en lood uit water. Dit maakt het water lekkerder van smaak en bovendien gezonder. Gefilterd water is niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor jouw apparaten! Door gezuiverd water te gebruiken verleng je de levensduur van het apparaat. Bij Handyman vind je Brita waterfilterkannen in allerlei kleuren en modellen. Natuurlijk kun je ook de filterpatronen voor de verschillende filtersystemen aanschaffen, zoals de Brita Classic of Maxtra patronen.

5 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Voordelen gefilterd water

Gefilterd water heeft voordelen voor de gezondheid van mensen. Je krijgt immers minder schadelijke stoffen binnen. Daarnaast is het gebruik van gezuiverd water gunstig voor de werking van apparaten; wanneer kalk zich afzet in je stoomstrijkijzer of koffiezetter, verbruikt het apparaat meer energie om op temperatuur te komen. Na een tijdje is dat schadelijk voor het apparaat. Wanneer je water zuivert met een Brita filter blijft de werking van je apparaten optimaal en gaan ze langer mee.

Brita filters voor thuis

Ben je overtuigd van het nut van een Brita waterfilter? Schaf dan eenvoudig een waterfilterkan aan via onze webshop. Kies voor een neutraal model of juist een kan met een vrolijk printje. Vind je het onhandig om steeds een waterfilterkan te gebruiken? Het Brita On Tap systeem plaats je rechtstreeks op de kraan, zodat al het water direct gefilterd wordt.

Brita filterpatronen moeten maandelijks worden vervangen, anders doen ze hun werk niet meer. Nieuwe patronen zijn al per 2 stuks te koop, maar je kan ook kiezen voor een voordeliger multi-pack. Bestel je jouw nieuwe Brita filters of waterfilterkan online, dan heb je het de volgende dag al in huis (mits op werkdagen voor 17:00 uur besteld). Zo profiteren jij en je apparatuur morgen al van de voordelen van gefilterd water! Vind je het makkelijker om de bestelling op te halen in een Handyman winkel of bij een Bpost-afhaalpunt? Tijdens het bestelproces kan je zelf kiezen waar je het pakket wilt laten bezorgen.