Sortering

Stofzuigerborstels voor elk model

148 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 7 Volgende

Parket- of combimond

Bij Handyman vind je zuigmonden voor verschillende stofzuigers en voor verschillende toepassingen. De parket- of combimonden zijn het meest gevoelig aan slijtage. Deze zuigmonden gebruik je immers meerdere keren per week en zo kunnen de haren van de borstel sneller verslijten. Handyman heeft een ruim assortiment aan parket- of combimonden, zowel van A-merken als Philips, Miele en Dyson als van Scanpart (het huismerk). 

 

Speciale opzetstukken

Een standaard parket- of combimond is perfect geschikt voor het stofzuigen van de vloer, maar soms zijn er andere schoonmaakklussen die gedaan moeten worden. Bij Handyman hebben we opzetborstels voor elke klus. Denk bijvoorbeeld aan een meubelborstel voor het schoonmaken van meubels, een spleetzuigmond voor alle kleine hoekjes en gaatjes waar je normaal niet bij komt of een huisdierenborstel waarmee je gemakkelijk het huis (dieren)haar vrij maakt.

 

Welke maat heb je nodig?

Als je een nieuwe stofzuigerborstel  wilt bestellen is het belangrijk dat je weet welke maat je nodig hebt. Om de juiste maat te kiezen moet je kijken naar de buisdiameter van de stofzuigerbuis. Is deze 34 of 35 millimeter, dan heb je een opzetstuk nodig van 35 mm. Is de buisdiameter 31 of 32 millimeter, kies dan voor een opzetstuk met de maat 32 mm. Kom je er zelf niet helemaal uit? Kom dan langs in een van onze Handyman winkels of neem contact op met onze productspecialisten.