Bosch Siemens onderdelen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bij Handyman kun je terecht voor een breed scala aan Bosch Siemens onderdelen. In 1847 is Siemens opgericht door Werner von Siemens en Johann Georg Halske. Enkele jaren later, in 1886, werd Bosch door Robert Bosch in Stuttgart opgezet. In 1967 werden de activiteiten rondom consumentengoederen van beide bedrijven samengebracht en uiteindelijk gingen de bedrijven in elkaar op.

Bosch Siemens onderdelen en duurzaamheid

De merken Bosch en Siemens streven naar de ontwikkeling van apparaten die het huishouden van mensen eenvoudiger maakt en hiermee de kwaliteit van het leven zal verbeteren. Bij de ontwikkelingen van deze producten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo worden de nieuwste energiebesparende technieken toegepast en wordt er gestreefd naar producten die een lange levensduur hebben. Beide merken voeren ook een groot aanbod aan onderdelen.

Zo kun je een kapot onderdeel aan je Bosch of Siemens apparaat eenvoudig vervangen en hoef je het apparaat niet naar de milieustraat te brengen. Wel zo duurzaam dus. Handyman ziet het graag dat apparaten een tweede leven wordt gegeven en hierdoor zijn ook Bosch Siemens-onderdelen opgenomen in het assortiment.

Bosch Siemens onderdelen voor consumenten

In de categorie Bosch Siemens onderdelen vind je onderdelen voor kleine en grote huishoudelijke apparaten van Bosch en Siemens. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar koolborstels voor je wasmachine of een draaiknop voor de oven, Handyman heeft ‘t. Deze Bosch Siemens onderdelen zijn eenvoudig te bestellen in de Handyman webshop en worden binnen 1 à 2 dagen bij je thuis bezorgd. Heb je het onderdeel meteen nodig? Afhankelijk van de beschikbaarheid van het product in de winkel is dit direct daar af te halen. Als je op zoek bent naar Bosch Siemens onderdelen is het belangrijk dat je het merk, type en E-nummer van het apparaat noteert. Deze informatie vind je op het typeplaatje en zo weet je zeker dat een onderdeel geschikt is voor je apparaat. Kom je er niet uit? Neem dan contact met een van onze medewerkers en ze helpen je graag verder.