Alles om te reinigen | Bestel bij Handyman.be

201 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 9 Volgende

Alles weten over reinigen

Huishouden

Met de verschillende schoonmaakproducten van Handyman gaan je huishoudtoestellen nog langer mee en kan je dus veel geld besparen. Zo heb je reinigings-en ontkalkingsproducten van Scanpart, Melitta, Miele, Krups en Philips die alle kalkaanslag van je espresso-of koffiemachine doen verdwijnen.

Lekt je strijkijzer een bruine smurrie of is de zool van je strijkijzer vuil? Dan is het hoog tijd om je strijkijzer grondig te reinigen!  Dit kan dankzij de strijkijzerontkalkers en strijkbout van Wenko. Gemakkelijk in gebruik en binnen enkele minuten is je strijkijzer weer zo goed als nieuw.

Door de grote hoeveelheid kalk in het leidingwater hebben ook je vaatwasmachine en wasmachine een jaarlijkse reinigingsbeurt nodig. Met de handige reinigers van Scanpart krijg je je toestel snel weer schoon en verwijder je alle vieze geurtjes.  

Bij Handyman vind je eveneens reinigers voor je kookplaat en oven. Met de Scanpart reinigers verwijder je alle etensresten uit de oven en van je (keramische) kookplaat.

Tenslotte vind je bij Handyman ook nog reinigingsmiddelen voor je airco en je scheerapparaat.

Audio-Video

Met de LCD reinigers verwijder je snel al het stof en vuil van je flat screen televisie of computerscherm. Deze speciale LCD reinigers voorkom je dat het scherm tijdens het poesten beschadigd wordt.

Ook tegen het stof en het vuil op je smartphone, tablet of GSM heeft Handyman de oplossing in het assortiment. Met een display reiniger voorkom je krassen en blinkt je scherm weer als nieuw!

Heb je een videocassette-, cd- of dvd-speler die eens grondig gereinigd mag worden? Dit kan met de speciale reinigers voor deze audio-video toestellen. Hierdoor zullen video’s, cd’s, dvd’s en Blu-ray discs beter afgespeeld kunnen worden (bijvoorbeeld minder vaak blijven hangen).  

Filters

Dampkapfilters

Bij Handyman kan je terecht voor een uitgebreid assortiment afzuigkapfilters. Zo heb je de keuze uit verschillende koolstof-en vetfilters die ervoor zorgen dat kookdampen worden gefilterd en zo deze lucht weer vrij van vet en geuren de keuken wordt ingeblazen. Voorbeelden van filters zijn: Novy dampkapfilters, Whirlpool koolstoffilters, Zanussi Koolstoffilters en Universele dampkapfilters.

Friteusefilters

Friteusefilters zitten in friteuses en dienen op regelmatige tijdstippen vervangen te worden. De filters filteren vet en geurtjes uit de frituurdampen,  wat de filter bestaat uit zowel anti-vetfilters als koolstoffilters. Zo heb je bij het bakken van frietjes minder geurhinder.

Waterfilters

Waterfilters vind je terug in verschillende huishoudelijke toestellen, zoals koffiemachines, (Amerikaanse) koelkasten, waterkannen en waterfilters. Deze filters zorgen ervoor dat kalk en andere smaakverstorende stoffen uit het water gefilterd worden, zodat je kan genieten van heerlijk zacht water of van een heerlijke kop koffie. Het waterfilterassortiment bestaat uit Melitta waterfilters, verschillende Brita waterfilters, Delonghi waterfilters, Braun waterfilters, Saeco waterfilters, Whirlpool waterfilters,…

Luchtfilters

De luchtfilters van een luchtzuiveringssysteem dienen regelmatig te worden vervangen. In de webshop vind je verschillende merken luchtfilters terug, namelijk Bionaire, Boneco, Philips, Stork Air en Venta.

Stofzuigerfilters

Het assortiment stofzuigerfilters bestaat uit zowel microfilters als motorfilters. Motorfilters beschermen de motor van de stofzuiger tegen verschillende stofdeeltjes. De microfilters filteren de uitblaaslucht van de stofzuiger en zorgen zo voor frisse lucht die de ruimte wordt ingeblazen.  Zo heeft Handyman Bosch Siemens filters, Philips filters, Samsung filters, Miele filters en filters van vele andere merken.

201 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 9 Volgende