Wpro: voor apparatuur van alle merken

 

Waarom Wpro?

Een schoon huishouden vergt nogal wat werk. Daar weet je vast alles van. Wanneer je klaar bent met het stofzuigen van de vloer, afstoffen van de boekenkasten en poetsen van het aanrecht, wacht daar nog de koelkast, de vaatwasser, de wasmachine en ieder ander apparaat dat niet weg te denken is uit het moderne huishouden. Deze machines zijn handige hulpen in huis, die het leven een stuk makkelijker maken, maar ze vragen wel om aandacht. Elk apparaat heeft andere eisen qua reiniging en onderhoud en Wpro biedt de oplossing voor elk probleem waar je tegen aanloopt.

Wpro is onderdeel van het gerenommeerde merk Whirlpool, maar de producten zijn niet merk-gebonden. Apparatuur van elk merk heeft baat bij het gebruik van de schoonmaak- en onderhoudsproducten en accessoires van Wpro. Het gebruik van deze producten wordt dan ook alom aangeraden door topmerken in witgoed.

Laat Wpro jouw huishouden verzorgen met een breed assortiment aan producten die milieuvriendelijk, gebruikersvriendelijk en tijdbesparend zijn. Het label is thuis in elk facet van het huishouden: Wassen en afwassen, koelen, koken, koffie zetten, strijken en schoonmaken. Je vindt de oplossingen van Wpro in de Handyman webshop.

 

Reiniging en onderhoud

Hoe vaak reinig jij je vaatwasser? Herinner je je überhaupt nog wel wanneer je deze keukenhulp voor het laatst hebt getrakteerd op een beurtje ontvetten en ontkalken? Als het lang geleden is, dan is jouw vaatwasser niet de enige die te lang over het hoofd wordt gezien. De meeste mensen denken er niet vaak genoeg aan om de vaatwasser schoon te maken, maar in tegenstelling tot wat velen denken: de vaatwasmachine maakt niet zichzelf schoon tijdens het dagelijkse gebruik. De vaatwasser dient één keer per maand gereinigd te worden met ontvetter en ontkalker.

En het houdt niet op bij je vaatwasmachine. Denk bijvoorbeeld ook aan je wasmachine, koelkast, strijkijzer en oven. Alle huishoudelijke apparaten hebben te maken met de ophoping van kalk-, vet- en/of etensresten, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Als je hier niks aan doet, is dat niet alleen onhygiënisch maar heeft het ook nadelige gevolgen voor het functioneren van de apparatuur. Een machine die aangetast is door kalk of vet werkt niet optimaal: het verbruikt meer energie en deze onnodige belasting kan er in het ergste geval zelfs toe leiden dat het apparaat eerder kapot gaat.

Voorkom dat je je dure witgoed vroegtijdig moet vervangen en optimaliseer de prestatie van jouw apparatuur door alles grondig te reinigen en regelmatig te onderhouden. Wpro biedt een ruime keuze aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor jouw huishouden.

 

Accessoires en onderdelen

Wpro is niet alleen thuis in reiniging en onderhoud, maar heeft ook praktische oplossingen voor het gebruik van elk apparaat bij jou thuis. Voor accessoires en onderdelen is Handyman hét adres en daarom leveren wij ook de slimme producten van Wpro die voor jou het verschil maken. Van koolstoffilters voor je afzuigkap tot wasdrogerballen, en van universele koffiekannen tot koelkastthermometers.

Wil je bijvoorbeeld dat jouw vaatwasmachine als nieuw blijft? Vervang het oude, beschadigde mandje met de universele bestekmand van Wpro; dit mandje past in elke vaatwasser. Bovendien zorg je met de DeoDish vaatwasser verfrisser ervoor dat je elke keer wanneer je de deur opent, je de frisse geur van citroen ruikt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je de vaatwasser niet meer maandelijks hoeft te ontvetten en ontkalken. Niet vergeten, hè?  

 

>> Bekijk het complete Wpro assortiment