Handyman's vakantie inpaklijst

Deze spullen mag je niet vergeten in je koffer te doen

Binnenkort op vakantie? Je kent het vast wel de stress bij het inpakken van je koffer. Heb ik wel alles bij? Genoeg schoenen, oplader of de juiste kleren. Om je deze stress weg te nemen, hebben wij over onze handigste vakantieproducten een blog geschreven.

Eerste hulp bij vakantiestress 

1. Muggenverdelger

Je kent het vast wel, eindelijk op je hotelkamer na een lange dag reizen. Je wil in bed liggen en het enige wat je hoort is de vervelende zoem van een mug… Dit kan je hele nachtrust en vakantie verpesten. Je hoort ze namelijk wel maar je ziet ze niet. Met deze muggenverdelger weet je zeker dat jou dit niet overkomt! Zodra de muggenkiller in het stopcontact is gestoken werkt het apparaatje direct.

2. Reisstekker

Wereldwijd worden er veel verschillende soorten stekkers en aansluitingen gebruikt. Het is dus belangrijk dat je hier op voorbereid bent. Doe thuis altijd onderzoek naar welke aansluiting ze gebruiken tijdens jouw vakantie.

3. Powerbank

Geen foto kunnen maken door een lege accu? Of een lege telefoon wanneer je met pech langs de weg staat in Spanje? Dit wil je natuurlijk niet meemaken. Met een powerbank voorkom je een lege accu en kom je niet in deze situaties terecht. Een powerbank is namelijk een externe batterij die je overal makkelijk mee naartoe kan nemen. Ideaal dus voor op vakantie!

4. Geheugenkaart camera

Nu je met de powerbank geen lege accu meer krijgt, is het belangrijk dat je genoeg geheugen hebt. Je zal het altijd zien dat je op de helft van je vakantie geen geheugen meer hebt. Om dit te voorkomen is het altijd handig een extra geheugenkaart in de koffer te doen.

5. Waterfilterfles

Met de waterfilterfles van Brita wordt je water gefilterd terwijl je aan het drinken bent. De waterfilterfles is voorzien van een filter die smaak- en geurverstorende stoffen verwijdert tijdens het drinken. De fles kan altijd bijgevuld worden met water uit de kraan, zo heb je altijd fris water bij de hand. 

Nu weet je zeker dat je zonder stress je koffer kunt inpakken. Alvast een fijne vakantie!