GP ReCyko+ batterijen

Plug and play

Veel oplaadbare batterijen moeten voor het eerste gebruik eerst volledig worden opgeladen. En dat is knap lastig als de afstandsbediening niet meer reageert of wanneer je (klein)kind zijn of haar nieuwe elektronische speelgoed direct wil gebruiken. Bij de ReCyko+ batterijen van GP is dit probleem niet aan de orde; de batterijen zijn direct klaar voor gebruik wanneer je ze uit de verpakking haalt. GP combineert daarmee bij deze nieuwe batterijserie de voordelen van oplaadbare batterijen met het gemak van wegwerpbatterijen.

 

Voor alle apparaten

Of je nu op zoek bent naar een batterij voor een afstandsbediening, draagbare radio, zaklamp, speelgoed, game controller of een ander voorwerp, het ReCyko+ assortiment bevat altijd een passende batterij. Je hebt keuze uit de formaten AAAAA, CD en 9V (E-blok). De capaciteitsrange loopt tot 2600 mAh, zodat ook je meest energieverslindende apparaten lang van energie voorzien zijn.

 

Nauwelijks zelfontlading

Een veelgehoorde ergernis over oplaadbare batterijen is dat zij leeglopen wanneer het apparaat niet wordt gebruikt. Ook daar heb je geen last van wanneer je kiest voor ReCyko+, want deze batterijen hebben een zeer lage zelfontlading. GP garandeert dat batterijen uit deze serie na 12 maanden inactiviteit nog steeds voor 80% geladen zijn. Daardoor zijn ze ook een jaar na het opladen direct klaar voor gebruik en erg krachtig! Bovendien zijn ze tot 500 keer oplaadbaar, zonder daarbij kracht te verliezen.

 

ReCyko+ Pro: voor professionele gebruikers

Ben jij fotograaf of heb je een ander beroep wat veel van je batterijen vraagt? Speciaal voor heavy users ontwikkelde GP een nóg krachtigere batterij: de ReCyko+ Pro serie. Deze batterijen zijn te herkennen aan hun zwarte omhulsel en zeer geschikt voor intensief gebruik. De ReCyko+ Pro batterijen hebben een langere levensduur en kunnen maar liefst 1500 keer opnieuw worden opgeladen. Gebruik je het apparaat een poos niet? Dankzij de lage zelfontlading is een ongebruikte batterij 5 jaar na het opladen nog steeds voor 70% geladen! Om de professionele kwaliteit te onderstrepen garandeert GP een levensduur van ten minste 6 jaar. De GP ReCyko+ Pro serie is verkrijgbaar in de formaten AA en AAA.

 

GP batterijladers

Zijn de ReCyko+ of ReCyko+ Pro batterijen leeg? Dan laad je ze  gemakkelijk weer op met de batterijladers van GP. Kies voor een AA-lader, AAA-lader of universele lader waarmee je álle formaten (ook C, D en 9V) oplaadt. Bij de meeste laders zijn tevens 4 batterijen inbegrepen.