Belmio aluminium koffiecups

Belmio koffiecups voor Nespresso apparaten

Heb jij een Nespresso® koffiemachine? Dan hebben we interessant nieuws! Het Belgische merk Belmio heeft eigen koffiecups op de markt gebracht. Deze alternatieve cups passen in alle Nespresso® apparaten en zijn verkrijgbaar in 5 intense espresso-smaken. Belmio’s slogan luidt Only the best is good enough en zij streven dan ook naar perfectie. Daarom worden alleen de beste Arabica en Robusta bonen verwerkt in hun koffie. Ondanks de hoge kwaliteit kost een kop Belmio capsulekoffie je maar 33 cent!

Aluminium koffiecups

Naast de originele Nespresso® koffiecups zijn er al verschillende alternatieve cups op de markt. Vaak zijn deze alternatieve koffiecups gemaakt van kunststof. Belmio onderscheidt zich van andere aanbieders door gebruik te maken van aluminium cups. En dat doen zij niet zonder reden:

 • Om de smaak van de espresso optimaal te houden is de manier waarop de gemalen koffiebonen worden bewaard cruciaal. De aluminium cups beschermen de inhoud beter tegen vocht, zuurstof en licht. Hierdoor wordt het aroma van de koffie niet aangetast en komt de smaak volledig tot zijn recht.
 • In Nespresso machines zitten kleine mesjes die de koffiecups doorprikken. Deze mesjes zijn niet altijd scherp genoeg om kunststof te perforeren, met als gevolg dat de koffie niet goed doorloopt. Dit probleem is bij Belmio cups niet aan de orde, omdat de mesjes van het apparaat precies scherp genoeg zijn om door aluminium te prikken.

De Belmio koffiecups zijn de eerste alternatieve aluminium cups die in België verkrijgbaar zijn. Wij zijn dan ook trots dat je ze bij Handyman kan bestellen!

 

Vijf karaktervolle smaken; voor ieder wat wils

Belmio wil van iedere kop koffie een intens geluksmomentje maken. Om je te blijven verrassen hebben ze niet één maar vijf espresso-smaken ontwikkeld. Zowel liefhebbers van sterke, pure als verrassende koffie komen aan hun trekken! Welke smaak is jouw favoriet?

 

Allegro espresso

 

Intensiteit: 6     Kenmerken: Zoet - Fruitig - Kruidig

De Allegro espresso is dankzij het matig branden van de koffiebonen niet al te sterk. Daardoor komen de bijzondere smaken in deze melange extra goed naar voren. Zo proef je naast fruitige, zoete, kruidige en sterke accenten zelfs vleugjes pure chocolade!  

 

 

Origio espresso

Intensiteit: 7     Kenmerken: Fruitig - Vol - Sterk

De Origio espresso lust iedereen; dankzij het unieke brandproces is de koffie niet sterk, maar wel vol en puur van smaak. Deze koffiemelange wordt gemaakt van 100% Arabica bonen.

 

Largo espresso

Intensiteit: 7     Kenmerken: Subtiel - Fris - Zacht

Drink jij je koffie graag met een volle crema-laag? Dan word je vast blij van de Largo espresso! Deze koffievariatie is licht gebrand en heeft daardoor een subtiele smaak. De zoete en fruitige accenten zorgen voor een fris accent. Gemaakt van topkwaliteit Arabicabonen uit Zuid- en Midden-Amerika.

 

Intenso espresso

Intensiteit: 8     Kenmerken: Krachtig - Robuust - Subtiel

De Intenso is geschikt voor pittige types! De koffiebonen ondergaan een intens brandproces waardoor ze een zeer krachtige smaak met een lage zuurgraad krijgen. Daar doorheen proef je heel subtiel de smaak van cacao en kruidige noten. Een bijzondere combinatie! Wij tippen deze koffie als toetje na een etentje. Gemaakt van Zuid-Amerikaanse Arabicabonen.

 

Risoluto espresso

Intensiteit: 9     Kenmerken: Sterk - Kruidig

Kan koffie jou niet sterk genoeg zijn? Dan kan de Risoluto espresso je vast bekoren. Dit is de sterkste koffiesmaak van Belmio. De Robusta en Arabica bonen worden donker geroosterd. Dit levert een sterke smaak op met kruidige accenten. Echte fijnproevers herkennen zelfs een vleugje karamel!

 

Belmio koffiecups proberen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe koffiecups van Belmio? Bestel dan de smaak die bij jou past in onze webshop en geniet morgen al van de verrassende koffievariaties.

De Belmio cups passen in de volgende Nespresso® koffiemachines:

 • Kitchen Aid
 • Lattissima 
 • Citiz
 • Pixie
 • Maestria
 • Inissia
 • Essenza
 • Magimix
 • Cube

Let op: voor de Expert, U machines, Prodigio, professional en built-in modellen zijn de Belmio koffiecups niet geschikt.